Looking For Anything Specific?

Datça Deprem Son Dakika : Son Dakika Haberi Datca Aciklarinda Bir Deprem Daha Mugla Da Pes Pese Depremler En Yeni Haberler : Datça açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Datça Deprem Son Dakika : Son Dakika Haberi Datca Aciklarinda Bir Deprem Daha Mugla Da Pes Pese Depremler En Yeni Haberler : Datça açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Deprem yerin 8.32 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son dakika › güncel › deprem sesi korkuttu! İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Datça'da polis ve jandarmadan tam kapanma denetimleri. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Ege denizi datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan alınan son dakika haberine göre, ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Kurban bayramı nedeniyle normal mevsimlere oranla daha dolu olan muğla'nın datça ilçesinde deprem paniği yaşandı. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

9mypyc2o48k26m
9mypyc2o48k26m from img.piri.net
Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Son dakika haberine göre, ege denizi'nde datça açıklarında 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 01 ağustos 2021 19:18 son güncelleme: Mugla ilinin datca ilçesinde 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem, datça'nin 44 ki̇lometre açiklarinda yaşandi. Haber merkezi 28 temmuz 2021, 14:54 son güncelleme: Kurban bayramı nedeniyle normal mevsimlere oranla daha dolu olan muğla'nın datça ilçesinde deprem paniği yaşandı.

Ege denizi muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kurban bayramı nedeniyle normal mevsimlere oranla daha dolu olan muğla'nın datça ilçesinde deprem paniği yaşandı. Datça'da polis, jandarma ve ak parti'den kök hücre nu­mu­ne bağışına destek. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Muğla datça'daorman yangınlarının yaşandığı bölgede şiddetli depremafet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad, yangınların devam ettiği muğla'nın datça ilçe. Depremle ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmezken can veya mal kaybı olup olmadığı bilinmiyor. Datça açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla datça deprem son depremler. Afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 12:26 sularında merkez üssü mugla datca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gün içerisinde en büyüğü 5.5 olmak üzere datça'da bir çok deprem meydana geldi. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. Datça'nın 44 kilometre açığında meydana gelen depremin derinliği 3.20 km olarak açıklandı. Datça ilçesi açıklarında saat 01.14'te 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi Dün 07:56 datça'da motosikletlere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Muğla datça'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 01 ağustos 2021 19:18 son güncelleme: Ege denizi'nin muğla açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Afad Deprem Haberi Mugla Datca Depremle Sallandi
Son Dakika Afad Deprem Haberi Mugla Datca Depremle Sallandi from te-emlak365-com.cdn.vidyome.com
Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Depremle ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmezken can veya mal kaybı olup olmadığı bilinmiyor. Mugla ilinin datca ilçesinde 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Datça'nın 44 kilometre açığında meydana gelen depremin derinliği 3.20 km olarak açıklandı. Datça'da polis, jandarma ve ak parti'den kök hücre nu­mu­ne bağışına destek. 13.07.2021 09:39 otogarda seyahat ve aşı hareketliliği. Datça ilçesi açıklarında saat 01.14'te 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Mugla ilinin datca ilçesinde 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 12:26 sularında meydana gelen depremin derinliği 7.27 kilometre, enlemi 36.3673 ve boylamı 27.0116 olarak ölçüldü. Muğla'nın datça ilçesinde motosikletlere yönelik yapılan denetimde 147 sürücüye kask takmadığı için cezai işlem uygulandı. Ege denizi muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika › güncel › deprem sesi korkuttu! Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.5 olarak geçti. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Sarsıntı saat 09.15'te yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Ege denizi'nin muğla açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, ege denizi'nde datça açıklarında 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. 01.08.2021 19:22 afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre;

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Ege denizi muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla datça deprem son depremler.

Mugla Aciklarinda 5 3 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Son Dakika
Mugla Aciklarinda 5 3 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Son Dakika from foto.sondakika.com
Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre saat 22.57 sularında muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Muğla datça deprem son depremler. Depremle ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmezken can veya mal kaybı olup olmadığı bilinmiyor. Afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 12:26 sularında merkez üssü mugla datca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Datça açıklarında korkutan deprem son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad), ege denizi'nde muğla, datça merkezli bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Gün içerisinde en büyüğü 5.5 olmak üzere datça'da bir çok deprem meydana geldi.

Yapılan açıklamaya göre 22 temmuz perşembe günü 17:16:26'da meydana gelen deprem. Gün içerisinde en büyüğü 5.5 olmak üzere datça'da bir çok deprem meydana geldi. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Depremle ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmezken can veya mal kaybı olup olmadığı bilinmiyor. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.14'te ege denizi'nde, muğla'nın. Kurban bayramı nedeniyle normal mevsimlere oranla daha dolu olan muğla'nın datça ilçesinde deprem paniği yaşandı. Ege denizi'nin datça açıklarında saat 19.04'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Mugla ilinin datca ilçesinde 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.32 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. Ege denizi, deprem, muğla, afad, güncel, son dakika. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla datça'daorman yangınlarının yaşandığı bölgede şiddetli depremafet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad, yangınların devam ettiği muğla'nın datça ilçe.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre saat 2257 sularında muğla'nın datça ilçesi açıklarında 48 büyüklüğünde bir deprem oldu datça deprem. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Posting Komentar

0 Komentar